Ontbreken er tanden of kiezen in uw mond, en ervaart u dit als een groot gemis? Het missen van elementen in de mond kan zowel functioneel als esthetisch een probleem zijn.

Een mogelijke oplossing hiervoor is een implantaat. Implantaten zijn titanium schroeven die een uitstekende wortelvervanger kunnen zijn waarop diverse tandvervangende constructies te maken zijn zoals een kroon of klikprothese. Hier vindt u meer uitleg over implantaten.

In onze praktijk - voor u een bekende omgeving - bieden wij deze behandeling ook aan. Gezamenlijk met de broer van tandarts Leusink, Frank Leusink, kaakchirurg en implantoloog. Een aantal keer per jaar wordt op een zaterdag hier speciaal tijd voor ingepland. Zodat u in een vertrouwde maar ook steriele omgeving terecht kunt voor deze ingreep. Doordat de behandelingen door uw eigen tandarts in combinatie met een kaakchirurg worden uitgevoerd is er goed overzicht te houden over uw implantologie-traject.

Wilt u hier meer over weten?
Informeer bij één van de assistentes wanneer de eerst volgende implantaten spreekuur plaatsvindt. Dit kan ook telefonisch via

030 - 6952020

. Tijdens dit consult wordt gezamenlijk met tandarts Leusink en de kaakchirurg aan de hand van röntgenfoto's en eventuele studiemodellen een behandelplan met u besproken.