Ons motto is: tevreden mensen.

Bij Mondzorgpraktijk Leusink vertrouwt u uw tandheelkundige zorg toe aan vakbekwame mensen. Kwaliteit van tandheelkunde en tevredenheid van de patiënt staan bij ons voorop.

Met één tandarts, één preventie assistente, twee tandartsassistentes en een praktijkmanager is ons team compleet. Door de uitgebreide opleiding van de assistentes kan de tandarts specifieke taken aan hen delegeren. Waardoor wij u de beste mondzorg zo efficiënt mogelijk kunnen bieden, zonder lange wachttijden.

Uw gezondheid en tevredenheid zijn de belangrijke pijlers bij het bespreken van behandelplannen voor u. Er wordt gehandeld met uw persoonlijke wensen in gedachten. Met persoonlijke aandacht van heel het team proberen we deze wensen zo goed mogelijk te inventariseren.

Doormiddel van goede voorlichting en preventiebehandelingen als gebitsreinigingen en poetsinstructies willen wij u zelf de middelen geven om uw gebit goed te verzorgen. Hiermee kunnen grotere behandelingen en kosten voorkomen of beter gepland worden. Samen met uw eigen inzet is ons doel om de optimale mondgezondheid voor u te bereiken en te behouden zodat u kunt glimlachen.

Naast de klassieke en preventieve tandheelkundige zorg leveren wij ook verschillende specialismen zoals kroon- en brugwerk, wortelkanaalbehandelingen, facings en implantologie.

Maak alvast kennis met ons team!