Ben jij onze nieuwe, spontane, leergierige en enthousiaste collega die ons kleine, gezellige team wil komen versterken?

Wij zijn per direct op zoek naar een:

Preventie- / tandartsassistente

38 uur (fulltime)

Lijkt het je wat om in de tandheelkunde te werken, stuur ons dan je sollicitatiebrief en C.V.

Als je binnenkort afstudeert, kun je ook solliciteren.

Wij zien uit naar je reactie!

 

Bent u doorverwezen naar de kaakchirurg en stelt u deze behandeling uit omdat u tegen het ziekenhuisbezoek opziet? Dan hebben wij goed nieuws voor u.

Vanaf heden bieden wij een aantal keer per jaar op een zaterdag de mogelijkheid om naast implantologie nu ook bij ons terecht te kunnen voor andere chirurgische behandelingen.

Bent u bijvoorbeeld doorverwezen voor het trekken van uw verstandskiezen of een apex? Dan kunt u hiervoor nu ook bij ons terecht, in een voor u vertrouwde omgeving. Op deze zaterdagen wordt ons vaste team versterkt door de broer van de tandarts, die kaakchirurg implantoloog is.

Het voordeel van uw behandeling hier te laten verrichten is dat u in een bekende omgeving, met hetzelfde vertrouwde team de expertise kunt krijgen die voor uw behandeling nodig is. Tevens houdt de tandarts zo goed zicht over uw behandeling en wordt de (eventuele) nazorg ook door uw eigen tandarts verricht.

Neem contact op via

030 - 6952020

om te informeren naar de mogelijkheden voor uw behandeling. U kunt ook informeren naar de andere behandeldata.

Bent u gewijzigd van zorgverzekering? Geef dan graag uw nieuwe polisnummer aan ons door. Dan zorgen wij dat het in uw dossier wordt gewijzigd en staat het ook correct op uw facturen.

U kunt het bij de balie doorgeven met uw volgende afspraak. U kunt de ook gegevens mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld dan graag uw naam, geboortedatum, zorgverzekeringsmaatschappij en polisnummer.

Wij hebben momenteel nog ruimte in de praktijk om nieuwe patiĆ«nten aan te nemen. Vanaf heden kunt u zich ook via de website aanmelden bij onze praktijk. U kunt zich inschrijven via het aanmeldformulier.

Go to top