Wij hebben vakantie van 11 t/m 15 maart.

Voor spoedgevallen tijdens kantooruren kunt u terecht bij tandartspraktijk Alderliesten 030-6914854. Voor spoedgevallen buiten kantooruren kunt u terecht bij de Centrale Tandarts Dienst, 0900-8602.

Wij zijn maandag 18 maart weer bereikbaar vanaf 8.00 uur 's ochtends.

Sinds 1 december 2018 hebben wij een nieuwe collega, Farnaz. Zij heeft al 5 jaar werkervaring. Zij heeft bij verschillende tandartspraktijken gewerkt als assistente. Bij ons heeft zij de mogelijkheid gekregen om de opleiding tot preventie assisente te mogen doen. Hier is zij sinds vrijdag 25 januari mee begonnen. Wij hebben zin om de komende tijd met haar te mogen werken.

Bent u doorverwezen naar de kaakchirurg en stelt u deze behandeling uit omdat u tegen het ziekenhuisbezoek opziet? Dan hebben wij goed nieuws voor u.

Vanaf heden bieden wij een aantal keer per jaar op een zaterdag de mogelijkheid om naast implantologie nu ook bij ons terecht te kunnen voor andere chirurgische behandelingen.

Bent u bijvoorbeeld doorverwezen voor het trekken van uw verstandskiezen of een apex? Dan kunt u hiervoor nu ook bij ons terecht, in een voor u vertrouwde omgeving. Op deze zaterdagen wordt ons vaste team versterkt door de broer van de tandarts, die kaakchirurg implantoloog is.

Het voordeel van uw behandeling hier te laten verrichten is dat u in een bekende omgeving, met hetzelfde vertrouwde team de expertise kunt krijgen die voor uw behandeling nodig is. Tevens houdt de tandarts zo goed zicht over uw behandeling en wordt de (eventuele) nazorg ook door uw eigen tandarts verricht.

Neem contact op via

030 - 6952020

om te informeren naar de mogelijkheden voor uw behandeling. U kunt ook informeren naar de andere behandeldata.

Bent u gewijzigd van zorgverzekering? Geef dan graag uw nieuwe polisnummer aan ons door. Dan zorgen wij dat het in uw dossier wordt gewijzigd en staat het ook correct op uw facturen.

U kunt het bij de balie doorgeven met uw volgende afspraak. U kunt de ook gegevens mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld dan graag uw naam, geboortedatum, zorgverzekeringsmaatschappij en polisnummer.

Go to top