Tijdens uw eerste bezoek aan onze praktijk maakt u kennis met ons en wij ook met u. U meldt zich bij de balie waar onze praktijkmanager u verwelkomt.

Voor de eerste afspraak verzoeken wij u een geldig legitimatiebewijs en uw zorgverzekeringspasje mee te nemen. Ook wordt u gevraagd een gezondheidsvragenlijst in te vullen zodat wij weten met welke medische zaken wij rekening moeten houden. Indien u dit liever thuis wilt doen kunt u deze vragenlijst onderaan deze pagina downloaden en kunt u deze printen, invullen en meenemen. Deze gegevens worden dan aan uw patiëntenkaart toegevoegd.

Nadat uw gegevens verwerkt zijn wordt u ontvangen voor uw eerste periodieke controle. Hier maakt u kennis met tandarts Leusink en zal met behulp van de assistente uw gezondheid, poetsgewoontes en wensen voor uw gebit worden geïnventariseerd. Dan zal de tandarts door middel van een grondig onderzoek uw huidige gebit- en mondtoestand bekijken. Bij dit onderzoek kunnen röntgenfoto’s worden gemaakt, indien het nodig is om beter tussen de kiezen, onder de vullingen/kronen of naar de kaken te kijken.

Indien er bijzonderheden zijn wordt er in samenspraak met u een behandelplan opgesteld. Voor uitgebreide behandelplannen is soms een tweede besprekingsafspraak nodig waarin de tandarts na meer voorbereiding het plan gedetailleerder aan u kan uitleggen en er meer ruimte is voor uw vragen.

Voorafgaand aan uw eerste afspraak ontvangen wij graag uw oude patientgegevens van uw vorige tandarts. Omdat het privégegevens betreft dient u zelf aan uw oude tandarts te vragen deze naar ons te laten opsturen.